Boek direct

Reserveren

KENNISMAKINGSLES INCLUSIEF JUMPSOKKEN: €9,50

Jump4Fit abonnement €29,50 per maand

Reserveren

Jump4fit info

Wil jij écht plezier hebben tijdens het sporten? Dan is Jump4Fit de sportactiviteit waar jij naar op zoek bent! Iedere week geven onze trainers een groepsles waarin je werkt aan conditie, kracht, snelheid en lenigheid.

Tijdens Jump4Fit stuiter je over en op de trampolines, loop je een estafette over de lange tumblinglane en leg je een circuit af op de aaneengeschakelde trampolines. Door deze unieke wijze van trainen zou je bijna vergeten dat je intensief werkt aan jouw conditie, vetverbranding en spiergroepen!

Iedere deelnemer bepaald samen met de trainer de eigen moeilijkheidsgraad, waardoor de work-out helemaal op jou afgestemd wordt en je werkt op je eigen niveau. Na een aantal lessen merk je al dat je beter wordt en schiet je moeilijkheidsgraad de lucht in!

Dag Tijden
Maandag 20:00 - 21:00
Dinsdag Gesloten
Woensdag Geen jumptijden
Donderdag Geen jumptijden
Vrijdag Geen jumptijden
Zaterdag Geen jumptijden
Zondag Geen jumptijdenJump4Fit is dus voor iedereen; niet alleen omdat de work-outs op jou worden afgestemd, maar ook omdat het minder belastend is voor je gewrichten dan joggen of hardlopen. Een uitdaging voor iedereen dus!

Wist je dat…

  • Springen op trampolines niet alleen leuk en spannend is, maar ook gezond? Volgens de NASA is trampolinespringen zelfs 68% effectiever dan joggen! De NASA concludeerde dat trampolinespringen de meest efficiënte en effectieve vorm van lichaamsbeweging is die de mens heeft bedacht.
  • Trampoline springen extra calorieën verbrandt? Als je ook nog op je voeding en leefpatroon let, helpt trampolinespringen met afvallen!
  • Er minder druk op je gewrichten wordt gelegd door de vering van de trampoline?
  • Al je spieren bij het springen bewegen? De allerkleinste beweging is genoeg om je spieren te trainen. Springen is dus ontzettend effectief!
  • Er tijdens het springen op trampolines het lichaamseigen gelukshormoon endorfine vrijkomt? We logen niet toen we zeiden; een work-out vol plezier!
  • Je met trampolinespringen naast je benen en billen, ook heel hard werkt aan je buikspieren? Hi there, summerbody!
  • 10 minuten trampolinespringen gelijk staat aan 30 minuten hardlopen?
  • JUMP4FIT geschikt is voor alle leeftijden? Man of vrouw, jong of oud, ervaring of geen ervaring; het is voor iedereen!
  • Je coördinatie en reactievermogen wordt verbeterd tijdens het trampolinesprongen?

Ben jij al overtuigd? Boek dan nu je eerste kennismakingsles voor maar €9,50 inclusief jumpsokken t.w.v. €2,50!
Wil jij maandelijks deze unieke workout beleven neem dan een abonnement. Met en in een leuk team ga jij op een leuke sportieve manier aan de slag “JUMP4FIT”

Tijden Jump4Fit:
Maandag 20:00 - 21:00
Let op: Jumpsokken verplicht! Voor de veiligheid en hygiëne draag je tijdens het springen speciale XBAZE gripsokken. Heb je al sokken van XBAZE? Dan gebruik je ze gewoon nog een keer! Jumpsokken zijn voor € 2,50 verkrijgbaar aan de kassa.

Jump right in!

Heb jij een vraag of opmerking? Vul dan het onderstaande contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op!