Boek direct

Reserveren

kennismakingsles inclusief jumpsokken: €10,50

Reserveren

Jump tricks info

Vanaf 7 jaar
Elke maandag vinden de Jump Tricks lessen plaats bij XBAZE! Wil jij ook altijd de vetste tricks leren? Reserveer meteen, dan vlieg jij binnenkort door de jumparena!

Tijdens Jump Tricks ontwikkel jij je eigen talent, kwaliteit en vaardigheden. Jij zorgt er samen met instructeur voor dat jij je droom waarmaakt. Bij XBAZE verleg jij je grenzen en werk je aan je zelfvertrouwen. Let’s do it!

Jump Tricks Wil je goed kunnen spelen met de zwaartekracht? Hoe hoger je springt, hoe langer je in de lucht kan zweven en hoe meer salto's je kunt maken! Word een echte pro in het maken van salto’s, schroeven en wallflips! We gaan dieper in op de techniek achter de stunts en je leert om ze perfect uit te voeren.

*Jump tricks lessen zijn met name salto’s voor, achter en zijwaarts incl. verschillende combo’s. Het gaat om controle op een trampoline en veilig springen. De training zal een combinatie zijn van het ontwikkelen van de tricksvaardigheden op de trampolines in combinatie met sport en spel op ons park, waarbij de nadrukt ligt op het uitvoeren van de tricks.

Tijden Jump Tricks lessen:

Dag tijden
Maandag 18:00-19:00 en 19:00-20:00
Dinsdag Geen jumptijden
Woensdag Geen jumptijden
Donderdag Geen jumptijden
Vrijdag Geen jumptijden
Zaterdag Geen jumptijden
Zondag Geen jumptijden

Om Jump Tricks lessen bij XBAZE te volgen dien je een abonnement af te sluiten waardoor je weken op rij je eigen skills en moves gaat ontwikkelen. Wil je een keer een kennismakingles om te kijken of jij de echte jumppro wilt worden? Neem dan even telefonisch op per mail met ons contact op.

Tijdens de jumptricks lessen dien je er voor te zorgen dat je altijd sportieve kleding aan hebt en eventueel een handdoek meeneemt.

Let op: Jumpsokken verplicht! Voor de veiligheid en hygiëne draag je tijdens het springen speciale XBAZE gripsokken. Heb je al sokken van XBAZE? Dan gebruik je ze gewoon nog een keer! Jumpsokken zijn voor € 2,70 verkrijgbaar aan de kassa.

Jump right in!

Heb jij een vraag of opmerking? Vul dan het onderstaande contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op!