Boek direct

"XPERIENCE OUR WORLD"

FAQ

Heb je een vraag? Zie hier of jouw vraag al eens is gesteld en vindt je antwoord!

Virtual Reality betekent letterlijk ‘Schijnbare Werkelijkheid’. Zet je de VR bril op, dan wordt je in een andere wereld gezogen en ga je er helemaal in op. Loop met knikkende knieën over een wiebelige plank vanuit een lift op de 80e verdieping. Of snijd fruit als een levensechte Ninja. Voel de kriebels in je buik wanneer je een ritje maakt in een achtbaan. Door aan de VR bril controllers te koppelen kun je handelingen uitvoeren zoals (pijl en boog) schieten, koken, vechten, tekenen, lopen en nog veel meer.
Onze medewerkers zullen jullie gedurende de hele ervaring begeleiden. Jullie worden voorzien van de nodige speluitleg en, indien nodig, zal een medewerker je helpen verder in het spel te komen. Aan de hand van jouw interesses worden de spellen uitgekozen en zullen jullie beurtelings de VR bril opzetten. Omdat de brillen gekoppeld zijn aan schermen, kan iedereen meekijken!

Een VR Gamecube is een ruimte van 3 bij 3 meter met 1 VR bril, een groot scherm om mee te kijken en een loungebank om op te zitten. In een VR Gamecube kunnen zes mensen om en om spelen. Bent u met meer mensen of wilt u tegen elkaar spelen? Huur dan 2 VR Gamecubes in onze VR ROOM.

XBAZE heeft verschillende VR-games en belevingen voor jong en oud, gamers en niet-gamers. Deze games hebben wij onderverdeeld in verschillende moeilijkheidsgraden. Op de webpagina VR games staan alle games die wij aanbieden.

Bij singleplayer games speelt één persoon en de rest kijkt mee. Een aantal games hebben een highscore systeem of de mogelijkheid om in competitieverband te spelen. Bij multiplayer games kun je tegelijk met of tegen elkaar spelen. Op de webpagina VR games vind je alle games die wij aanbieden.

Je bepaalt zelf hoeveel spellen je speelt. Tijdens de speluitleg wordt duidelijk hoe de games vanuit onze virtuele bibliotheek te selecteren zijn. Let wel op, hoe meer games je uitprobeert, des te langer je bezig bent met opstarten en afsluiten. Dat gaat van de speeltijd af. De VR master adviseert je tijdens de speluitleg hier meer over.

Nee, net zoals bij bowlen speel je om en om. Er kunnen maximaal 2 personen tegelijk spelen. Dat hangt af van het aantal VR-Gamecubes je hebt gereserveerd en het aantal mensen dat wil spelen. Goed om te weten: Alle VR-Gamecubes zijn voorzien van grote schermen zodat jouw medespelers jouw hele VR-experience kunnen volgen. Daarnaast is de VR-gamehal ingericht als een gezellige horecagelegenheid met een ruim aanbod aan non-alcoholische drankjes en snacks.

Er kunnen maximaal 12 personen tegelijk plaatsnemen, verdeeld over 2 VR CUBES

Ben je met een grotere groep dan 12 personen dan kan je ook VR spelen. Dit betekent alleen dat de netto speeltijd per persoon minder wordt. Neem even contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden.

We hebben arrangementen van 60/ 90 of 120 min min. Iedere deelnemer krijgt de mogelijkheid de VR wereld te beleven. Houdt tevens rekening met een korte uitleg. Wanneer meerdere spelers verschillende wensen hebben, zal de apparatuur (hardware & software) gewisseld en opnieuw opgestart moeten worden.

Een VR Room is een spannende en leerzame ervaring en is uitermate geschikt als een uniek uitje met je familie, gezin, vriendengroep, vrijgezellenfeest, vereniging en collega’s.
De VR ervaringen zijn niet geschikt voor kinderen jonger dan 7 jaar. Helaas is ons gebouw niet geschikt voor mensen die zeer slecht ter been zijn of aan een rolstoel gebonden zijn. Deelnemen aan de VR Room is te allen tijde op eigen risico. Het is absoluut niet gevaarlijk maar men kan wel duizelig worden (motion sickness). Mensen met epilepsie wordt afgeraden het spel te spelen.

Jazeker, de VR Rooms zijn zelfs heel geschikt als teamuitje! De VR Room is spannend, uitdagend en leerzaam ervaring voor collega’s tijdens een personeelsuitje of als teambuildingsactiviteit.
Kan ik met mijn eigen bril opspelen? Ja dat kan, maar in sommige gevallen is het montuur te groot voor de VR-bril. 13 cm is de maximale afmeting.

Klik hier voor informatie over de tarieven.

Een reservering kan online betaald worden. Indien je via de mail of via telefoon boekt dan kan terplekke per pin of contant betaald worden.

We zijn gevestigd in Reuver, Midden Limburg. Klik hier voor meer informatie over bereikbaarheid.

Het tijdstip in je bevestigingsmail is de daadwerkelijke aanvangstijd. Graag verzoeken wij jou en je team om 10 minuten voor aanvang aanwezig te zijn.

Reserveren kan het makkelijks via ons online reserveringsysteem. Verder is er ook een mogelijkheid om telefonisch of via email te reserveren.

Bel ons en we maken in overleg de reservering. Tel. 077 820 0400 of stuur een mail naar info@xbaze.nl

Contact