Boek direct

VR GAMING: EEN TOF GROEPSUITJE IN MIDDEN - LIMBURG

GA JIJ DE STRIJD AAN MET JE VRIENDEN, KENNISSEN, COLLEGA’S of TEAMGENOTEN?

Ben je op zoek naar een groepsuitje in de buurt? Lijkt het je leuk om te gamen door middel van Virtual Reality? Wil je samen met je vrienden naar een andere “virtule” wereld? Neem dan voor alle mogelijkheden contact met ons op. Leer elkaar nóg beter kennen, daag elkaar uit, en lach je helemaal suf! Ga de strijd aan met pijl en boog en verdedig je stad tegen Orcs, maak een duizelingwekkend ritje in onze woestijnachtbaan, en sla de beats weg op je favoriete Top 40-liedje. Voor elk wat wils: we geven je graag de virtual reality ervaring die perfect past bij je wensen!

Onze VR Master heet jullie graag welkom in onze nieuwste VR Room en begeleiden jullie graag op jullie Virtual Reality-avontuur! Ben je in de virtuele wereld uitgespeeld? Dan kun je in de echte wereld helemaal los gaan in onze XBAZE JumpArena. Ben je helemaal moe gestreden? Sluit dan af met een hapje en een drankje in onze gezellige chapelclub.

Kom je er niet uit of heb je andere wensen en ideeën? Bel ons en we maken in overleg de reservering naar wens. Bel. 077 820 0400 of stuur een mail naar info@xbaze.nl

VR EXPERIENCE

Balanceren op extreme hoogtes, ritjes maken in een VR-achtbaan, zombies neerknallen of boksen in een professionele boksring. Genieten van een diepzee ervaring, schilderijen bekijken van Vincent van Gogh en fruit hakken als een ninja. Het kan allemaal bij XBAZE.

Voor groepen groter dan 12 kunnen we een speciaal programma opstellen
Geïnteresseerd? Vraag dan een offerte aan!

VR JUMP UITJE

Combineer Virtual Reality met de werkelijkheid door een combinatie te boeken van onze VR ruimte en onze JumpArena. We hebben diverse mogelijkheden die we graag met je willen bespreken.

Even niet aan de beurt? Niet getreurd, ook als u niet aan het spelen bent kunt u meegenieten met de virtuele avonturen van uw collega’s door ze te volgen op grote schermen. Uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje in onze chapelclub met ongekend gezellige horecasfeer.