Boek direct

"VR GAMEN DOE JE IN ONZE VR ROOM".

VR ERVAAR JE IN EEN VR GAMECUBE

Bij XBAZE speel je met je vrienden, familie of collega’s de beste VR games. Net zoals je bij bowlen een baan kan huren, kun je bij ons een VR gamecube huren. In al onze VR gamecubes zijn verschillende VR games te spelen. Doordat de VR gamecubes met elkaar verbonden zijn kan je ook direct met of tegen elkaar spelen in Virtual Reality.

VR CUBES

VR ervaar je in een VR Cube

Reserveren

GROEPSUITJES

VR gaming: een tof groepsuitje in Midden-Limburg

Lees meer

VERJAARDAGSFEESTJES

Wil jij een supercool verjaardagsfeest in een VR Cube?

Lees meer

HUUR 1 OF 2 VR CUBES EN SPEEL DE VETSTE VR GAMES.

In een VR Cube kunnen maximaal 6 personen afwisselen spelen. Één speler draagt een VR bril, terwijl de overige bezoekers op een groot scherm de spanning meebeleven. De personen die niet spelen nemen plaats op de loungebank en kunnen genieten van de persoon die zich in de Virtuele Wereld begeeft. Een VR Cube kun je huren voor 60, 90 of 120 minuten speeltijd. Wil je met 2 tot 12 personen tegelijk met of tegen elkaar een game spelen dan huur je 2 VR gamecubes in onze VR ROOM.
De deelname is heel laagdrempelig en is voor zowat elke leeftijd geschikt. Samen met je vrienden en of collega’s ontdek je de wereld van VR. De spellen die we voor je uitzoeken zijn grappig, spannend en sportief. Even niet aanwezig in Virtual Reality? Niet getreurd, ook als u niet aan het spelen bent kunt u meegenieten met de virtuele avonturen van uw collega’s door ze te volgen op grote schermen. Uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje in onze VR Room.

Like & follow

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en ontwikkelingen! Je volgt XBAZE op Facebook, Linkedin én Instagram!