Pater Claretstraat 2

5953 LC Reuver

Telefoon: 077-8200400

E-mail: info@xbaze.nl

ACTIES

Bij XBAZE zijn er vaak verschillende acties en aanbiedingen beschikbaar voor bezoekers, zoals korting op tickets, speciale arrangementen voor groepen, en andere leuke extra’s. Mis de kans niet om te profiteren van deze geweldige deals en een onvergetelijke ervaring te hebben bij XBAZE!

lokaal leven

LOKAAL LEVEN CHECK INWISSELBAAR BIJ XBAZE

Wissel jouw Lokaal Leven cheque in bij XBAZE en bespaar op diverse arrangementen!

Lees meer

Als je in het bezit bent van een Lokaal Leven cheque, dan is het mogelijk om deze in te wisselen bij XBAZE voor korting op onze arrangementen. Dit is een geweldige manier om te profiteren van de leuke activiteiten en spellen van XBAZE en tegelijkertijd geld te besparen. Neem contact op met ons op om te informeren over de voorwaarden en hoe je jouw Lokaal Leven cheque kunt inwisselen voor korting op onze arrangementen. Mis deze kans niet om een spannende en betaalbare dag vol plezier te beleven bij XBAZE! Als je geïnteresseerd bent in het reserveren van deze actie bij XBAZE, dan kun je het beste contact opnemen met XBAZE door te bellen met 077 820 0400 of te mailen naar info@xbaze.nl. 

overzicht_Xbaze_Maasbree_V2

VOOR 2E UUR GRATIS JUMPEN BIJ TRAMPOLINE PARK XBAZE IN REUVER!

Lees meer

Als je in het bezit bent van een Coop Maasbree actiekaart dan is het mogelijk om deze in te wisselen bij XBAZE voor korting op 2 uur jumpen (2de uur gratis). Dit is een geweldige manier om te profiteren van de leuke activiteiten van XBAZE en tegelijkertijd geld te besparen.

Klik op boek direct en vul hier je verkregen kortingscode in.

Billy bird

BILLY BIRD DRAKENRIJK
 

Met het Billy Bird pasje ontvang je 10 procent korting op je entree bij XBAZE!

Lees meer

Gefeliciteerd met jouw nieuwe kortingspasje van Billy Bird Park! Met dit pasje krijg 10 procent korting op 1 uur, 1,5 uur of 2 uur jumpen.

Als je geïnteresseerd bent in het reserveren van deze actie bij XBAZE, dan kun je het beste contact opnemen met XBAZE door te bellen met 077 820 0400 of te mailen naar info@xbaze.nl. 

 

TEGOEDBONNEN

Het leukste cadeau om te geven! Bent u op zoek naar een geweldig cadeau voor jezelf, een vriend of familielid? Of wilt u zelf genieten van een leuke en ontspannen activiteit? Overweeg dan om vouchers of een rittenkaart te kopen bij XBAZE! Met onze vouchers kan je  kiezen uit een scala aan activiteiten bij ons, XBAZE heeft voor elk wat wils. Met een rittenkaart krijg je toegang tot onze faciliteiten voor meerdere bezoeken, zodat u op uw eigen tempo kunt genieten van onze activiteiten met extra korting.

Gebruik maken van een actie of heb je een andere (aan) vraag? Vul onderstaand formulier in.