Pater Claretstraat 2

5953 LC Reuver

Telefoon: 077-8200400

E-mail: info@xbaze.nl

VIRTUAL REALITY

Bij XBAZE kun je de meest fantastische virtuele werelden verkennen en spannende avonturen beleven met onze virtual reality games! Of je nu wilt racen, vechten, in een achtbaan zitten of wil je andere uitdagingen aangaan, wij hebben een ruime selectie aan VR-games voor alle leeftijden en vaardigheden. Onze begeleiders helpen je graag bij het vinden van de juiste game en staan altijd klaar om je te assisteren tijdens het spelen.

Net zoals je bij bowlen een baan kan huren, kun je bij ons een VR gamecube huren. In onze VR gamecubes zijn verschillende VR games te spelen. Doordat de 2 VR gamecubes met elkaar verbonden zijn kan je ook direct met of tegen elkaar spelen in de  Virtual Reality Room. Kom naar XBAZE en ervaar de meest opwindende en realistische VR-games die er zijn!

VIRTUAL REALITY

Stap binnen in onze virtuele wereld bij XBAZE en ervaar een geheel nieuwe wereld vol avontuur en opwinding!

Lees meer

Bij XBAZE is virtual reality niet alleen een individuele ervaring, maar ook een sociale activiteit waarbij je samen met vrienden of collega’s kunt spelen! Of je nu wilt racen, vechten of samen wilt werken in een  game, onze VR-activiteiten bieden volop mogelijkheden voor teamwork en gezelligheid. Onze deskundige begeleiders helpen bij het opzetten van  games en zorgen voor een naadloze en plezierige ervaring voor iedereen. Kom naar XBAZE en beleef samen met je vrienden of collega’s een onvergetelijke tijd in de virtuele wereld!

GROEPSUITJES

Beleef een onvergetelijk groepsuitje met de meest opwindende virtual reality games bij XBAZE!
 

Lees meer

Bij XBAZE kun je een geweldig groepsuitje beleven inclusief virtual reality en horeca-arrangementen! Maak gebruik van onze ruime selectie aan VR-games en beleef de meest opwindende en unieke ervaringen met je vrienden, familie of collega’s. Na afloop kun je genieten van een hapje en drankje in onze sfeervolle chapelclub, waarbij we verschillende arrangementen kunnen aanbieden. Onze deskundige begeleiders zorgen voor een veilige en plezierige ervaring voor iedereen en zijn altijd beschikbaar om te helpen bij het opzetten van de games. Kom naar XBAZE en beleef samen met je groep een onvergetelijke tijd!

KINDERFEESTJES

Maak van je kinderfeestje een buitengewone ervaring met onze virtual reality games bij XBAZE!

Lees meer

Bij XBAZE hebben we verschillende arrangementen voor verjaardagsfeestjes met virtual reality! Of je nu wilt racen, vechten, verkennen of samenwerken in games, onze VR-activiteiten bieden volop mogelijkheden voor een spannend en uniek verjaardagsfeestje. We hebben verschillende arrangementen om uit te kiezen. Onze deskundige begeleiders zorgen voor een veilige en plezierige ervaring voor iedereen. Kom naar XBAZE en vier je verjaardag op een unieke en opwindende manier met virtual reality!

SPEEL DE VETSTE VR GAMES

XBAZE heeft verschillende VR-games en belevingen voor jong en oud! Er zijn te gekke uitdagingen voor de echte doorgewinterde gamers en voor de beginners hebben we leuke VR belevingen en spellen om eens rustig kennis te maken. Ontdek hier ons brede aanbod in games en speel het spel dat bij jou past!