Pater Claretstraat 2

5953 LC Reuver

Telefoon: 077-8200400

E-mail: info@xbaze.nl

FAQ

De minimum leeftijd is 7 jaar om zelfstandig te jumpen. Kinderen onder de 7 jaar mogen ook het hele park gebruiken als de begeleider (18+) de entree betaald voor hem/haar zelf.

Wil de allerkleinste (<7 jaar) alleen met leeftijdsgenootjes jumpen, dan kan je natuurlijk ook jumpen op de speciale little jump uren op zondag van 10 tot 11 uur.

We raden je aan om een 15 min van tevoren aanwezig te zijn. Zo heb je genoeg tijd om je bandje en sokken te ontvangen, om te kleden en de instructies te krijgen.

Wij werken met tijdsblokken. Elk half uur begint er een nieuw blok van 1 jump uur en kan je starten met jumpen. Een Jumpsessie duurt 1 uur. Wil je langer jumpen, dat kan natuurlijk ook. Je kan dan meerdere jumpsessies reserveren.

Voor de veiligheid draag je tijdens het springen speciale XBAZE anti-slip sokken. Deze hebben maximaal grip, glijdt je niet snel uit en willen we ongelukken voorkomen. De sokken bestel je samen met de kaartjes. Heb je al sokken van XBAZE? Dan gebruik je ze gewoon nog een keer.

We kunnen en nemen niet de verantwoordelijkheid over ander materiaal, dus ook niet over andere jumpsokken. Jumpen bij XBAZE is alleen toegestaan met XBAZE jumpsokken. Deze kan je online of aan de bar kopen.

Je springt het beste in gemakkelijke kleding. Trek kleding aan waarin je soepel beweegt en waar geen knopen en ritsen aan zitten. Denk aan een sportoutfit, joggingbroek en T-shirt.

Ouders of vrienden kunnen de jump tricks bekijken op hoge hoogte vanuit het bordes. Bij XBAZE heb je vrij uitzicht over het gehele trampolinepark. Wil je iets rustiger zitten dan kan dat in onze chapelclub een hapje en drankje nuttigen.

Een bril dragen is toegestaan, maar de kans bestaat dat hij afvalt en dit is op eigen risico.

Ook voor (bedrijfs)feestjes / scholen / groepen en of verenigingen hebben wij de trampolines beschikbaar. U kunt de hele hal afhuren, of een speciaal arrangement afspreken. Het liefste denken wij met u mee, dus stuur een mail naar info@xbaze.nl
met de wensen en we nemen zo snel als mogelijk contact met je op.

Aan de jump arena zit ‘The chapelclub’ waar je terecht kunt voor lekker hapje en een goede kop koffie. Tevens is er een zitgelegenheid op het bordes zodat je de tricks van de kinderen kan zien.

Nee, je bent niet verplicht om je kaartjes online te kopen, maar we raden dit aan om teleurstelling bij binnenkomst te voorkomen.

Het is niet toegestaan om eigen eten mee te nemen. In onze horeca hebben we een mooi aanbod van lekkere warme en koude gerechten.

Ja, bij ons is overal gratis wifi aanwezig.

De risico’s van trampoline springen is vergelijkbaar met andere sporten zoals skateboarden, snowboarden of voetbal. Spring altijd binnen je eigen niveau en lees goed de instructies bij elke area. Ook is er begeleiding en toezicht van getraind personeel om het risico zo veel mogelijk te verkleinen. Het betreden van de hal en springen op onze trampolines is op eigen risico.

Raadpleeg bij een medische aandoening altijd eerst je arts. Bij goedkeuring van je arts ben je vrij om te springen.

Nee, voor de veiligheid van moeder en kind is het niet toegestaan om te springen als je zwanger bent.

Ja natuurlijk, we verzorgen het gehele kinderfeestje. Een feest die de jarige zeker niet zal vergeten.

Klik hier voor meer informatie.

 

Ja, bij binnenkomst krijg je een polsbandje met een kleur. Dit polsbandje geeft aan dat je toegang hebt tot de hal en tot hoe laat je mag springen.

Ja, kijk op de website welke mogelijkheden er zijn en houdt onze social media goed in de gaten. Hier worden op regelmatige wijze de acties geplaatst.