Boek direct

"XPERIENCE OUR WORLD"

CHAPEL CLUB

Bij XBAZE hebben wij onze eigen horecagelegenheid; de Chapel Club. Hier kun je lekker neerploffen en bijtanken na een intensieve jumpsessie. Of heerlijk genieten van een kopje koffie terwijl de kids zich uitsloven op de trampolines. Eén ding is zeker; er is voor iedereen iets lekkers te vinden op onze uitgebreide menu- en drankenkaart.

GRATIS KIJKEN

Voor de gasten die niet jumpen in de XBAZE Jump Arena is de entree gratis. De gasten kunnen schuin boven de XBAZE Jump Arena op het bordes plaatsnemen. Hier kun je rustig zitten en heb je uitzicht over alle jumpers. Tevens kun je hier genieten van een hapje en een drankje.

FREE WIFI

In de gehele XBAZE Jump Arena heb je gratis toegang tot de WiFi. Je kunt dus direct na je jumpsessie je jumpskills delen met je vrienden! Ouders kunnen ook gebruik maken van de WiFi om te werken, neem gerust je laptop mee en neem plaats in de Chapel Club of op het oude bordes!

LOCKERS

Er kan gratis gebruik gemaakt worden van onze lockers, waar jij je schoenen, jas en andere spullen veilig kunt opbergen terwijl jij gaat jumpen!
De lockers zijn afsluitbaar door middel van je eigen persoonlijke code!

Reserveren

Wil jij ook komen jumpen bij XBAZE Jump Arena? Reserveer dan nu jouw jump-experience en koop je tickets!

Like & follow

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en ontwikkelingen! Je volgt XBAZE op Facebook, Snapchat, Linkedin én Instagram!

Jump right in!

Heb jij een vraag of opmerking? Vul onderstaand contactformulier in en laat het ons weten, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op!